آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 515011 تاریخ : 1399/04/05-16:18:55
,17,
برنامه ریزی برای توسعه عمق ساخت در تولید تجهیزات پزشکی

معاون امور صنایع وزارت صمت مطرح کرد؛

برنامه ریزی برای توسعه عمق ساخت در تولید تجهیزات پزشکی

معاون امور صنایع وزارت صمت در نشست مشترک با انجمن تجهیزات پزشکی با اشاره به بهبود وضعیت تولید محصولات مقابله با بیماری کرونا از افزایش ظرفیت تولید ماسک در کشور خبرداد و گفت: با همکاری تشکل ها و تولیدکنندگان صنعتی ظرفیت تولید ماسک با روند صعودی روبه روشد و کادر درمانی با کمترین کمبود توانست این شرایط بحرانی را پشت سربگذارد.

به گزارش بانک و صنعت، مهدی صادقی نیارکی در ادامه با نگاهی به وضعیت تولید تجهیزات پزشکی بر ضرورت توسعه عمق ساخت داخل در در این بخش تاکید کرد و افزود: تشکل ها می توانند، با شناسایی ظرفیت های موجود، بسترها را برای تولید بخشی از اجزاء وقطعات در تجهیزات پزشکی در داخل کشور را فراهم کرد.

وی با قدردانی از حضور فعال تولیدکنندگان ماسک صنعتی در کشور از تامین مواد اولیه مورد نیاز آنها خبر داد.

گفتنی است ، در این نشست اعضا انجمن تجهیزات پزشکی با تبیین مهمترین دغدغه های این صنعت خواستار منطقی سازی تعرفه ها در راستای حمایت از تولید داخلی شدند و در خصوص توسعه عمق ساخت داخل در صنایع تجهیزات پزشکی آمادگی خود را اعلام کردند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 223