آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 446574 تاریخ : 1397/11/01-11:24:23
,17,22,
اعطاء بالغ بر 950 میلیارد ریال بخشودگی مالیاتی به مودیان

مدیر کل امور مالیاتی استان مرکزی خبر داد:

اعطاء بالغ بر 950 میلیارد ریال بخشودگی مالیاتی به مودیان

مدیر کل امور مالیاتی استان مرکزی گفت: در هشت ماهه ابتدای سال جاری بالغ بر 950 میلیارد ریال بخشودگی مالیاتی برای مودیان اعمال شده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان امورمالیاتی کشور، عباس مزیکی،مدیر کل امور مالیاتی استان مرکزی اظهار داشت: این بخشودگی ها به جهت همراهی با فعالان اقتصادی خصوصا تولید کنندگان اعمال شده است که میانگین بخشودگی حدود 93 درصد بوده است و این نشان از تعامل و همراهی بیش از پیش با مودیان مالیاتی خصوصا تولید کنندگان دارد.

وی با اعلام اینکه از ابتدای سال تا کنون بیش از دوهزار و دویست مودی از تسهیلات تقسیط در پرداخت بدهی خود بهره برده اند، از آمادگی جهت ارائه خدمات و تسهیلات بیشتر خبر داد و گفت: تولید کنندگان موتور محرک اقتصاد کشور هستند و همه دستگاه های اجرایی خصوصا ادارات امور مالیاتی در تلاشند تا ضمن اجرای قانون با همکاری و همراهی با تولید کنندگان و سایر فعالان اقتصادی نقش موثری در حفظ و افزایش تولید و اشتغال در کشور داشته باشند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 240